HENK WIJNGAARD COVER-COMPETITIE

Misschien heb je net je truckersrijbewijs gehaald, zodat je drumstel niet meer per fiets mee hoeft, maar nog nooit van Henk Wijngaard gehoord!? Dan dagen wij jou en je collega muzikanten uit je te verdiepen in het werk van dit icoon van truckend Nederland en te komen met de meest originele versie van één van zijn songs. Op de zaterdag van Car Art sta jij misschien wel op het grote podium.

Je kunt je hier opgeven voor de Henk Wijngaard Cover Competitie. Henk Wijngaard is bekend met liedjes als “Met de Vlam in de Pijp“, “Nachtrijders” en “Asfalt rocker“.

Stuur ons een low-fi opname van dit pareltje en verdien een speelplek op het Car Art festival al waar het nummer live ten overstaande van de master zelf wordt gespeeld. Hoor het oordeel en maak kans op een dag studiotijd waarin het nummer zijn eeuwigheid verkrijgt.

Alle genres welkom, aanmelden voor uiterlijk 20 juli en mogelijk spelen op zaterdagmiddag 9 augustus bij het Car Art festival in Delft. Er is plek voor zes bands/acts.

Naam:

Emailadres:

Website:

Aantal muzikanten:

Genre:

Er zal een standaard backline worden opgesteld. Heb je misschien iets bijzonders nodig? Laat dit dan nu alvast weten. Dan kunnen we inschatten of dit mogelijk is. Er is namelijk weinig op- en afbouwtijd tussen de nummers.

Opmerkingen / bijzondere benodigdheden:

Als je het nummer online hebt staan kun je in het opmerkingen-veld een linkje sturen. Anders ontvang je straks een e-mail met overige instructies. Als het lang duurt voordat je iets van ons hoort, check dan eerst je junkmail.