LOCATIE

locatie lijm en cultuur

De afgelopen editie van Car Art vond plaats in de voormalige Lijm en Gelatinefabriek, het huidige evenemententerrein Lijm & Cultuur.


Grotere kaart weergeven

Lijm & Cultuur is goed te bereiken per trein, auto en fiets:

2 auto-minuten van de A-13
11 minuten lopen vanaf station Delft-Zuid
20 minuten lopen vanaf station Delft

MET DE TREIN

Station Delft Zuid ligt op 11 treinminuten van Rotterdam CS en 20 minuten van Den Haag CS. In beide richtingen vertrekt elk kwartier een trein.
Vanaf Station Delft-Zuid de trap op en naar links. Volg deze weg tot over het water (de Schie). Nadat je het water over bent wandel je het viaduct af aan de linkerkant. Je vervolgt jouw weg naar links. Dus je laat het viaduct zelf in de rug liggen. Wandel de Rotterdamse weg op totdat je links het festival terrein ziet.

Vanaf Station Delft kun je het best de WestVest af wandelen naar rechts richting het water (de Schie). Als je bij het water bent (de Zuidwal), volg je het water een klein stukje naar links totdat je bij een ophaalbrug bent (de Hambrug). Deze ga je over. Meteen wandel je door naar rechts naar de Rotterdamse weg. Dit is de juiste straat. Na 7 minuten lopen zie je het festivalterrein aan je rechterhand.

MET DE AUTO

Vanaf de snelweg (A13) afslag 10 TU Delft. Invoegen op de Kruithuisweg/N470. Vanaf de Schoenmakersstraat, volg je de Mekelweg. Aan het einde van de Mekelweg (bij faculteit lucht- en ruimtevaart) sla je rechtsaf de Rotterdamseweg op. Aan je linkerhand verschijnt het festivalterrein. Sorry, maar alleen oldtimers of bijzondere auto’s mogen parkeren op het terrein. Bekijk hier waar je gratis met de auto terecht kunt in de wijk.

OP DE FIETS

Vanaf Den Haag is de allerleukste route langs het water. Het water kun je volgen vanaf het Spui tot het festivalterrein. Let wel op bij aankomst in Delft dat je aan de linkerkant van het water blijft. (Voor de Hagenaar aan de linkerkant althans). Vanaf de Rotterdamse Weg wordt het lastiger het water te volgen, maar ja, dat is dan ook de weg waar je wezen moet.

Vanaf Rotterdam zou je ook het water kunnen volgen, via Kethel of via de Delftweg. Na de Zweth begint de Rotterdamse Weg al. Vanaf dat moment is het nog zo’n 10 minuten fietsen tot het festivalterrein aan jouw linkerhand verschijnt.