MEEDOEN

Meehelpen aan Car Art kan op allerlei manieren.

Dichtkunst

Het Car Art festival biedt een podium voor dichttalent in de vorm van een luxe auto. Hierin kan een publiek van maximaal 3 personen luisteren naar een voordracht van een dichter.

Kunst

Car Art is een multidisciplinair festival waarbij de auto, of onderdelen hiervan, in zijn letterlijke of meest geabstraheerde vorm de inspiratiebron vormen. Car Art is op zoek naar kunstenaars die zich uitgedaagd voelen door bovenstaande en willen participeren in Car Art.

Podiumkunst

Ook toonkunstenaars krijgen hun eigen podium tijdens het Car Art festival. Muzikanten, performers of bands zijn welkom om contact op te nemen.

Vrijwilligers

We hebben podia, een tentoonstelling, een entree en alles moet in korte tijd worden op- en afgebouwd. We zijn een non-profit-festival. Dat houdt in dat we je helaas geen vergoeding kunnen geven, wel mag je gratis naar binnen. Natuurlijk voorzien we je wel van een drankje, ook zorgen we ervoor dat je zelf genoeg vrije tijd hebt zodat je zelf ook alles kan zien en de sfeer is zeker de moeite waard!

Sponsoring

Er zijn tal van mogelijkheden met diverse tegenprestaties. Neem contact op met info@carartfestival.nl.

Donaties

Het Car Art-festival heeft geen winstoogmerk. Uw donatie wordt direct besteed aan de communicatie rond het festival, aan beeldende kunst, dichtkunst of optredens van jong of gevestigd talent. Wij zijn bijzonder blij met alle vormen van financiële steun, groot en klein. Neem hiervoor contact met ons op via info@carartfestival.nl.

Ideeën en/of Klachten?

Heb je ideeën en/of een klacht? Neem contact op via: info@carartfestival.nl.