MEEDOEN

Heb je zin om mee te doen?

met de covercompetitie
als campinggast
met de kofferbakverkoop
als dichter
als kunstenaar
als artiest
als vrijwilliger
als sponsor
als donateur

idee of klacht?

Henk Wijngaard covercompetitie

Altijd al willen optreden voor Henk Wijngaard? Je kunt deze editie meedoen met de Henk Wijngaard Cover-Competitie. Je vindt hier meer over deze wedstrijd.

Campercamping

Speciaal voor mensen met een mooie oude camper is er een campercamping. Lees hier hoe je door de keuring komt.

Dichtkunst

Het Car Art festival biedt een podium voor dichttalent in de vorm van een luxe auto. Hierin kan een publiek van maximaal 3 personen luisteren naar een voordracht van een dichter. Ben jij een dichter en heb je zin om mee te doen aan dit onderdeel van het festival neem dan contact op met Jelmer via jelmer@carartfestival.nl.

Kunst

Car Art is een multidisciplinair festival waarbij de auto, of onderdelen hiervan, in zijn letterlijke of meest geabstraheerde vorm de inspiratiebron vormen. Car Art is op zoek naar kunstenaars die zich uitgedaagd voelen door bovenstaande en willen participeren in Car Art. Ben je een beeldend kunstenaar, videokunstenaar, of andersoortig creatieveling, en heb je een idee of een werk dat niet mag ontbreken op Car Art 2014? Neem dan uiterlijk 15 juli contact op via: paul@carartfestival.nl.

Podiumkunst

Ook toonkunstenaars krijgen hun eigen podium tijdens het Car Art festival. Ben jij een muzikant, performer of band en wil je ook in de line-up? Mail hiervoor paul@carartfestival.nl.

Vrijwilligers

We hebben podia, een tentoonstelling, een entree en alles moet in korte tijd worden op- en afgebouwd. We zijn een non-profit-festival. Dat houdt in dat we je helaas geen vergoeding kunnen geven, wel mag je gratis naar binnen. Natuurlijk voorzien we je wel van een drankje, ook zorgen we ervoor dat je zelf genoeg vrije tijd hebt zodat je zelf ook alles kan zien en de sfeer is zeker de moeite waard! Geïnteresseerd? Neem contact op via: info@carartfestival.nl.

Sponsoring

Er zijn tal van mogelijkheden met diverse tegenprestaties. Neem contact op met info@carartfestival.nl.

Donaties

Het Car Art-festival heeft geen winstoogmerk. Uw donatie wordt direct besteed aan de communicatie rond het festival, aan beeldende kunst, dichtkunst of optredens van jong of gevestigd talent. Wij zijn bijzonder blij met alle vormen van financiële steun, groot en klein. U kunt uw gift overmaken naar 3831.00.887 t.n.v. A. Leeman o.v.v. Car Art festival.

Ideeën en/of Klachten?

Heb je ideeën en/of een klacht? Neem contact op via: info@carartfestival.nl.