FILM

Deze editie van het festival hebben we de Car Art Shorts met een keur aan verrassende korte filmpjes en animaties die als doorlopend programma worden gepresenteerd in de CineBus. Deelnemende filmmakers zijn o.a.: Alexander Savchuk, Aline Baggio, Bart Jansen, Chris Forshaw & William Harris, Darija Medic, Honest Directors, IEPE and the anonymous crew, Janna Kool, Jan-Joost Verhoef, James Adamson, Jokko Voogt, Keith Hopkin, Laurent Gélise, Keith Loutit, Marit Shalem, Milorad Stajcic, Niek Castricum, Olaf Mooij, Rob Verwer, Su Tomesen, Tomas Mankovsky en Uirá Lamour.

Voor kinderen is er een speciaal filmprogramma op de zondag in de CineBus die om en om draaien met de kunstfilmpjes. Voor programma en tijden kijk op het festivalterrein bij de CineBus. Kinderen die in hun eigen speelgoedauto komen hebben gratis toegang tot het festival.

Naam:

Emailadres:

Website:

Aantal muzikanten:

Genre:

Er zal een standaard backline worden opgesteld. Heb je misschien iets bijzonders nodig? Laat dit dan nu alvast weten. Dan kunnen we inschatten of dit mogelijk is. Er is namelijk weinig op- en afbouwtijd tussen de nummers.

Opmerkingen / bijzondere benodigdheden:

Als je het nummer online hebt staan kun je in het opmerkingen-veld een linkje sturen. Anders ontvang je straks een e-mail met overige instructies. Als het lang duurt voordat je iets van ons hoort, check dan eerst je junkmail.