LIEFDE OP CAR ART!

Niet voor het eerst is het dat de liefde ontstaat op het Car Art Festival. Wij smolten weg toen we deze lieve aanmelding lazen en hebben niet eens meer naar de camper gekeken bij het uitroepen: Tuurlijk ben je door de keuring!

“CAR ART

8/9/2012; in een dronken bui twee kaartjes gekocht de donderdag ervoor bij de Ciccionina ofzo. Waarom twee? Gelukkig wilde een meisje van mijn studie, waar ik samen een jaar barcommissie mee had gedaan, wel met me mee. Ik kwam vooral voor de Flexican maar ik bleef voor haar.

9/9/2012; Ik wordt wakker (altijd een goed teken na een wilde avond). Naast haar! Het laatste wat ik me nog actief herinner is dat ze samen met mij, als partner in crime, het terrein had afgestruind. Op zoek naar statiegeld bekers, om deze vervolgens in vloeibare versnaperingen om te zetten. Hoe het samen rondstruinen over het festivalterrein heeft kunnen uitmonden in een erg (hoewel geïntoxiceerd) romantische avond weet ik niet meer precies…..
…. maar hoe ik nu, bijna twee jaar later, nog elke dag van haar als vriendin mag genieten is mede aan Car Art te danken.

De oproep om met een camper te overnachten sluit helemaal bij ons aan, we zijn vaak met mijn Volkswagen T2a Westfalia Camper (1968) Europa ingetrokken en ik denk dat hij op Car Art niet zou misstaan. We willen wederom kunnen genieten van het festival en ons, door afwijkende data, bijna-jubileum vieren.”

 

Comments are closed.