LOCATIE

De komende editie van het Car Art Festival vindt plaats in Zandvoort in en rond het nieuwste museum van Nederland het HDMZ. Binnen zal er vanaf 9 april een tentoonstelling te zien zijn en buiten vinden we een kunstroute. De plattegrond hiervan is beschikbaar in het museum.

 

Route via het OV

Het HDMZ is makkelijk bereikbaar met de trein en met bus. Vanaf station Amsterdam Centraal rijdt tweemaal per uur een trein naar Zandvoort. In de zomer rijdt er vanaf Haarlem Centraal zelfs elk kwartier een trein naar Zandvoort aan Zee. Vanaf het station is het slechts 6 minuten lopen naar het museum. Of u neemt bij het station bus 81 richting Zandvoort centrum voor het laatste stukje. Bus 80 of 81 brengt u tot aan de voordeur van het museum. U stapt uit op de Louis Davidsstraat en steekt dan schuin over. Het museum ligt links ten opzichte van de bushalte.

Route via de weg

Via A10, A4, A9, A205, N201. Vanuit Amsterdam neemt men de A9 richting Haarlem/Zandvoort. In Haarlem volgt u de borden Zandvoort. In Zandvoort aangekomen neemt u de tweede afslag op de rotonde richting Haarlemmerstraat/N201. Na 570 meter slaat u rechtsaf richting de Grote Krocht. Na 150 meter, neemt u de eerste afslag op de rotonde richting Louis Davidsstraat. Na 95 meter bent u aangekomen bij de Louis Davidsstraat. Het museum bevindt zich aan de linkerkant. Voor de navigatie houdt u de Parkeergarage centrum Louis Davids Carre in de Cornelis Slegerstraat aan. Dan komt u direct in de parkeergarage tegenover het museum te staan

Parkeren

Parkeer uw auto in de parkeergarage in het centrum onder het Louis Davids Carré. De parkeergarage bevindt zich aan het einde van de Haarlemmerstraat. Sla na de kerk rechtsaf de Cornelis Slegerstraat in. U rijdt zo de garage centrum, Louis Davids Carré in. Sla in de parkeergarage naar links en parkeer uw auto helemaal achterin in de garage en neem de uitgang rechts naast de uitgang van Albert Heijn en u staat zo voor het HDMZ.

Parkeertarieven:
Zomer: maart tot november € 2,20 p/u
Winter: november tot maart € 0,50 p/u

 

locatie lijm en cultuur

LOCATIES IN HET VERLEDEN

In het verleden heeft Car Art Festival plaatsgevonden aan de Parallelweg 30 in Delft, bij het Kabeldistrict en bij Lijm & Cultuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *